Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Lijst  Rooster 

Showing 1 to 20 of 30 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. Grip zakjes - 100 X 150 x 0,05 mm (100 pcs)

  € 1,99

  100 transparante hersluitbare kunststof grip zakjes van 100 X 150 X 0,050 MM

  Meer Informatie
 2. Atami Rootbastic 500 ml

  Normale prijs: € 74,95

  Special Price € 69,95

  Rootbastic is een product met een sterke concentratie welke te gebruiken is in de eerste 3 weken van de groeifase. Rootbastic geeft een verhoging van de EC op uw basis voedingsoplossing. Rootbastic zorgt voor een goede ontwikkeling van het wortelstelsel van de plant. Dit hoogwaardige wortel supplement zorgt ervoor dat de wortels en wortelharen zich beter en sneller ontwikkelen. Dit betekent een groter wortelstelsel en vele kleine haarvaatjes waardoor alle voedingsstoffen optimaal door de plant kunnen worden opgenomen. Daarnaast verhoogt dit product de weerstand van de plant waardoor deze ook minder vatbaar is voor stress factoren van buitenaf.

  Meer Informatie
 3. Atami Ata PK 13-14 1 liter

  Normale prijs: € 11,95

  Special Price € 9,50

  Een plant heeft een enorme behoefte aan fosfor (P) en kalium (K) tijdens de bloeiperiode en wanneer we hier als kweker aan kunnen voldoen, zal de plant ons er dankbaar voor belonen! Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de PK 13-14. Fosfor (P) zorgt onder andere voor een snellere celdeling in de bloemtrossen, waardoor die flink in omvang kunnen toenemen. Daarbij vormt fosfor een cruciale rol bij de stofwisselingsprocessen van de plant. Kalium (K) draagt in belangrijke mate bij aan een optimale sapstroom in de plant. Hierdoor ontwikkelt de plant een dikkere stam en stevige zijtakken, wat uiteindelijk zal resulteren in een betere oogst. Ook stimuleert kalium de suikerproductie in de bloemtrossen, die de geur en smaak van het eindproduct ten goede zullen komen.
  De combinatie van Fosfor (P) en Kalium (K) zorgt voor een gouden verhouding en is daardoor eigenlijk onmisbaar voor een goede oogst. Wat dat betreft is de PK 13-14 dan ook een aanrader voor ieder bloeiend gewas. Het is direct opneembaar door de plant en bevat geen ballaststoffen. Daarbij zorgt PK 13-14 voor een gezond wortelstelsel en is het geschikt voor alle gewassen op aarde, hydro en kokos.

  Meer Informatie
 4. Blue Dolphin Duct Tape Strong Black 48mm x 50 m

  Normale prijs: € 8,95

  Special Price € 4,95

  Blue Dolphin Duct Tape Strong Black 48mm x 50 m. Met sterke scheurbestendige stoffen banden. Hoogwaardige textieltape. Zeer sterk!

  Meer Informatie
 5. Atami B'cuzz Soil Booster Universal 1 liter

  Normale prijs: € 21,95

  Special Price € 19,95

  Deze booster is speciaal samengesteld voor de teelt op aarde. Het heeft een gunstige invloed op belangrijke micro organismen en bacteriën die het bodemleven een goede stimulans geven en zo de conditie van de plant helpen te verbeteren. Op die manier zorgt het voor extra stabiliteit en een biologisch evenwicht in het substraat, waardoor de ontwikkeling van het wortelstelsel zal toenemen. Naast aqua-bacteriën, bevat deze booster ook essentiële micronutriënten in chelaatvorm. Micronutriënten zijn voedingscomponenten die de plant absoluut nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen, maar niet zelf aan kan maken. Deze booster zorgt er dus voor dat tekorten tijdens de groeicyclus zich niet snel zullen voordoen. Ook helpt de Soil Booster de citroenzuurcyclus op gang, zodat alle belangrijke voedingsstoffen direct worden omgezet in energie voor de plant.

  Meer Informatie
 6. Atami ATA Calmag 1 liter

  Normale prijs: € 15,65

  Special Price € 9,95

  Een professionele en snelwerkende toevoeging voor de teelt op alle substraten. ATA Calmag is een cocktail die er voor zorgt dat in de extra calcium en magnesium behoefte van de plant kan worden voorzien. Deze secundaire voedingselementen zijn namelijk essentieel voor een goede groei door de belangrijke rol die deze stoffen vervullen in de aanmaak van celwanden en de opname van licht. Calmag is ideaal voor de plantenteelt bij gebruik van zacht- of gedemineraliseerd water. Tevens is het een goede aanvulling op het reguliere bemestingsregime.

  Meer Informatie
 7. Lijmvallen Geel voor vliegende insecten 10 stuks

  Normale prijs: € 15,95

  Special Price € 13,95

  Met de Vangstrips/Lijmvallen signaleert u tijdig de aanwezigheid van schadelijke insecten. Allerlei insecten zoals spint, witte vlieg, fruitvlieg, vliegende bladluis, mineervlieg en de varenrouwmug worden door de gele kleur van de vangstrips aangetrokken en via de kleeflaag gevangen.

  Meer Informatie
 8. FFP2 mondneuskapje

  Normale prijs: € 14,95

  Special Price € 4,95

  PLOW KN95 - FFP2 Beschermmaskerset met ventiel filter, herbruikbaar, blauw, 1 stuk,GB 2626-2006 norm

  Meer Informatie
 9. Canna pH+ 5% 1 liter

  Normale prijs: € 8,15

  Special Price € 6,99

  Om de pH te verhogen hoeft geen rekening gehouden te worden met de fase waarin de plant zich bevindt. CANNA heeft 2 versies:

  • een versie van 5% voor kleine bijstellingen.
  • een versie van 20% voor grotere correcties.
  Meer Informatie
 10. Milwaukee CD611 EC Meter

  Normale prijs: € 34,95

  Special Price € 24,95

  De CD611 is een EC (geleidbaarheid) tester speciaal ontworpen voor wateranalyse. Deze EC meter heeft automatische temperatuurcompensatie, een resolutie van 100 uS/cm en een bereik van 0 tot 20000 µS/cm.

  Meer Informatie
 11. Milwaukee pH600 PH Meter

  Normale prijs: € 35,95

  Special Price € 25,95

  De PH600 is een pH meter die speciaal is ontworpen voor de aquarium markt. De kalibratie procedure is zeer eenvoudig en snel. Deze tester heeft 1 punt handmatige kalibratie, ± 0,1 pH nauwkeurigheid en een bereik van 0,0 tot 14,0 pH.

  Meer Informatie
 12. Mammoth TCL TNeon 55W 9500K

  Normale prijs: € 9,95

  Special Price € 6,95

  Turbo Neon geeft planten de ideale licht intensiteit en licht spectrum. Ideaal voor elke ontwikkelingsfase van de plant: voor het stekken, de groei fase en de bloei fase.
  TNEON lampen geven zeer weinig warmte af en kunnen derhalve zeer dicht op de planten gehangen worden, voor een hogere lichtintensiteit en een maximaal rendement.

  De Turbo Neon TL lampen van Mammoth zijn speciaal ontworpen voor het binnenkweken.  Deze lampen met een lichtspectrum van 9500K geeft een hemelsblauw (BlueSky) kleur licht welke geschikt is voor de bloeifase van planten.

  Meer Informatie
 13. Chirurgisch Mondkapje 50 pcs

  Normale prijs: € 29,95

  Special Price € 9,95

  Vloeistofbestendig type IIR Chirurgische mondmaskers. 3-laags met oor elastiek. De chirurgische mondmaskers voldoen aan de EU richtlijnen voor medische hulpmiddelen en de norm EN 14683:2019 type IIR. Verpakt per 50 stuks.

  Meer Informatie
 14. Cannazym 5 liter

  Normale prijs: € 78,50

  Special Price € 69,95

  CANNAZYM blijft ongeëvenaard voor wat toepassing en prestaties betreft; het beschermt de waardevolle investering van de kweker tegen de verwoestende uitwerking van wortelziekten en het zorgt voor een betere luchtregulering in het substraat, waardoor een optimale groeisituatie voor de plant wordt gecreëerd.

  Enzymen zijn stoffen die in levende organismen reacties versnellen. (Voorbeeld: bij onze spijsvertering spelen enzymen een cruciale rol) De enzymen in CANNAZYM zorgen ervoor dat dood wortelmateriaal op een snelle manier wordt omgezet in mineralen en suikers. Dit is belangrijk omdat deze een waardevolle voedingsbron vormen voor de plant én voor het bodemmilieu. Een snelle vertering van wortelresten zorgt voor een goede lucht- en waterhuishouding in het wortelmilieu. Bovendien wordt verrotting en daarmee ook de vorming van giftige stoffen tegengegaan en wordt de kans op infectie door ziekteverwekkende schimmels aanzienlijk verkleind. Dit is gunstig voor uw plant. Het bodemmilieu verbetert omdat de mineralenzouten en suikers, die ontstaan na gebruik van CANNAZYM, belangrijk zijn voor de bacteriën die rond de wortel leven. Ze voorzien de plant van extra beschermingtegen schimmelziekten en wisselen voedingsstoffen en vitaminen met de wortels uit. Een betere balans en een verhoogde opnamecapaciteit is het resultaat.

  Aan CANNAZYM zijn een aantal goed opneembare vitamines toegevoegd die de plant stimuleren nieuwe wortels te vormen. Een goed wortelstelsel heeft veel jonge groeipunten. Juist bij deze groeipunten worden elementen als calcium, magnesium en ijzer opgenomen. Ter verbetering van het afweersysteem is er aan CANNAZYM tevens een uit woestijnplanten geïsoleerde stof toege-voegd. Door het afweersysteem van de plant te activeren, wordt de bescherming tegen ziekteverwekkers verbeterd. Een afweersysteem dat optimaal werkt, zorgt ervoor dat de plant snel reageert op dreigende aantasting, eventuele schade wordt voorkomen of beperkt blijft. Bovenstaande verklaart tevens waarom CANNAZYM onmisbaar is bij het hergebruik van substraten; de wortelresten worden snel afgebroken en omgezet in nuttige voedingsstoffen, infecties worden tegengegaan en er ontstaat een betere lucht/water verhouding in het wortelmilieu.

  Meer Informatie
 15. Cannacure 1 liter

  Normale prijs: € 18,95

  Special Price € 15,95

  CANNACURE is het eerste product van CANNA dat plagen en meeldauw tegengaat en tegelijkertijd de groei van je plant stimuleert. CANNACURE is geïntroduceerd op de Spannabis beurs in februari 2011 en sindsdien al door vele gebruikers geprezen.

  Meer Informatie
 16. Dutchpro Leaf Green 1 liter

  € 8,35

  Leaf Green geeft planten een gezonde en vitale uitstraling. Leaf Green wordt aanbevolen voor planten die moeilijkheden hebben tijdens hun eerste ontwikkeling. Leaf Green bevat verschillende essentiële micronutriënten die planten helpen in tijden van voedingstekorten. Het stimuleert ook de aanmaak van groen pigment in de bladeren. Leaf Green kan direct op de planten worden aangebracht zonder eerst te mengen met water. De planten zullen onze hoogwaardige componenten volledig opnemen.

  Meer Informatie
 17. Top Viagra PK booster 2.5 liter

  Normale prijs: € 39,50

  Special Price € 37,50

  Met Top Viagra bloeistimulator begint u in de laatste drie weken van de bloei. Basisvoeding op 1.4 EC zetten en daarna Top Viagra toevoegen.

  Meer Informatie
 18. Top Viagra PK booster 5 liter

  Normale prijs: € 63,95

  Special Price € 59,95

  Met Top Viagra bloeistimulator begint u in de laatste drie weken van de bloei. Basisvoeding op 1.4 EC zetten en daarna Top Viagra toevoegen.

  Meer Informatie
 19. Root Pouch Pot Grey 39 liter

  Normale prijs: € 4,20

  Special Price € 3,90

  Root Pouch is goed voor het mileu, beter voor de plant en het beste voor de hobbykweker.

  Wij verkopen de Root Pouch 39 liter pot per stuk.

  Meer Informatie
 20. Voerbak RVS Antislip 450ML

  Normale prijs: € 12,95

  Special Price € 2,95

  Actieprijs! De luxe Posh voerbak is van RVS en voorzien van een anti-slip onderkant. Zo kan de voer en drinkbak niet verschuiven tijdens het eten of drinken. 

  De voerbak kan gewoon in de vaatwasser worden gewassen.

  Meer Informatie

Lijst  Rooster 

Showing 1 to 20 of 30 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2