Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

Over Groenwinkel Nederland

Groenwinkel is gestart als onderneming die zich vooral richt op de kleinere groente en fruit telers, die zelf hun eigen groentes willen verbouwen in en rond het huis.

Zo wist men immers zeker wat er met de groente gebeurd was, met betrekking tot voeding en bestrijding. Wij hebben ons toen eens in dit fenomeen verdiept en kwamen er achter dat je voor iets meer geld dan bij de groenteboer je thuis ook relatief eenvoudig op een gezonde manier dingen kunt kweken. Tomaten, Paprika, komkommer, aubergine enz….. maar ook orchideeën, Rozen, en tropische planten.

Wij zijn een betrouwbaar en energiek bedrijf. Ook flexibel en meedenkend staat bij ons hoog in het vaandel. Tevens kunt u ons persoonlijk te woord staan en een bezoekje aan ons bedrijf is ook mogelijk.

Door de toenemende vraag naar deze producten, hebben wij besloten speciaal voor de particuliere markt de website Groenwinkel Nederland .NL op te zetten. Hierdoor kunnen klanten makkelijker thuis alles bekijken en kunnen wij iedereen, particulier en bedrijf, beter helpen. Wij proberen uw bestelling binnen 24 tot 48 uur te verzenden (indien voorradig). Ook kunt u zelf komen ophalen, laden en lossen.

Het is mogelijk om de aangekochte artikelen zelf te komen afhalen. Ons adres is:

Bosstraat 19, 6101 NV, Echt

GROENWINKEL KRACHT VAN DE NATUUR.. KIJK EN VERGELIJK