Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Subtotaal: € 0,00

APN Multi PK 13/14 5 liter

Meer Views

APN Multi PK 13/14 5 liter

Wees de eerste om dit product te waarderen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 41,95

Vervanger van de Canna PK 13/14.


APN Multi PK 13/14 is een mengsel van bloeistimulerende mineralen van levensmiddelenkwaliteit. Dit product is ontwikkeld voor de bloei van snelgroeiende planten. APN Multi PK 13/14 is gemakkelijk in gebruik en hogere opbrengsten worden eenvoudig gerealiseerd.


Zuivere bloeistimulerende elementen:


APN Multi PK 13/14  is een hoogwaardig fosfor-kaliummengsel dat in de bloeifase wordt toegevoegd. Beide elementen spelen een grote rol tijdens de bloeifase van snelgroeiende planten. Door een speciaal productieproces is het gelukt het zuiverste fosfaat en kalium in zeer hoge concentraties samen te voegen. Hierdoor is APN Multi PK 13/14 snel en direct beschikbaar voor de plant.


Fosfor (P) is een macrovoedingselement voor iedere plant. Het heeft een sleutelpositie in de stofwisseling en energieoverdracht. In de bloeifase is extra fosfor nodig. Fosfor versterkt onder meer de celopbouw van bloemen.


Kalium (K) komt voor in de hele plant en is nodig voor veel van haar activiteiten. Zo is kalium essentieel voor het water- en voedingstransport (zeefvaten) en is het verantwoordelijk voor de stevigheid en kwaliteit van de plant. Daarnaast bestuurt het talloze andere processen, zoals de productie van suikers. Tijdens de bloei zorgt kalium ervoor dat de plant voldoende suikers aan kan maken, wat essentieel is voor de vruchtontwikkeling.


Uitbundige bloei:


Tijdens de ontwikkeling van de plant komt er een moment waarop de behoefte aan fosfor en kalium zeer hoog is. Als APN Multi PK 13/14 op dit moment wordt toegediend, voldoe je aan de verhoogde behoefte van de bloeiende plant en zullen de bloemen zich maximaal ontwikkelen. Het stofwisselingsverhogende CANNA Boost Accelerator heeft een versterkend effect op APN Multi PK 13/14. Deze ultieme combinatie zal de plant nog uitbundiger laten bloeien.


Toepasbaar op ieder medium:


APN Multi PK 13/14 wordt gebruikt op ieder medium. Zo wordt APN Multi PK 13/14 gebruikt bij de aardeteelt, op recirculerende systemen, bij de kokosteelt en in run-to-waste systemen. APN Multi PK 13/14 is geschikt voor zowel de binnen- als buitenteelt.

Details

APN Multi PK 13/14 Gebruiksaanwijzing:

  • Voor gebruik de fles goed schudden.
  • Voeg drie tot vier weken voor het oogsten APN Multi PK 13/14 toe aan het voedingsvat.
  • Gebruik APN Multi PK 13/14 maximaal één week en bij bloemvorming over de gehele plant.
  • APN Multi PK 13/14 kan zonder problemen worden toegediend in een concentratie van 15 ml per 10 liter kraanwater, mits de EC-waarde van je standaard voeding niet hoger is dan 1.8 mS/cm.
  • EC- en pH-waarden dienen altijd gecontroleerd te worden, nadat APN Multi PK 13/14 is toegevoegd.
  • APN Multi PK 13/14 kan, onder normale condities, in combinatie met alle CANNA producten worden toegepast.

Gecombineerd met CANNA pH MIN bloei, kan in uitzonderingsgevallen verzadiging in het voedingsvat optreden. Mocht dit gebeuren, dan adviseren wij gebruik te maken van CANNA pH MIN groei (salpeterzuur in plaats van fosforzuur).

Voorkom hoge pH-waarden (hoger dan 7.0) in het voedingsvat, nadat APN Multi PK 13/14 is toegediend. Een hoge pH-waarde verhoogt het risico op verzadiging. Verzadiging resulteert in onomkeerbare zoutverbindingen, die de plant niet meer natuurlijk kan opnemen. De voeding in het vat is onbruikbaar geworden en het vat moet goed worden schoongemaakt, om verdere neerslag te voorkomen.

Bij het gebruik van een voedingscomputer, is het mogelijk om APN Multi PK 13/14 in verdunde vorm toe te voegen aan de B-voeding (en als er geen extra pomp kan worden toegevoegd). Gebruik APN Multi PK 13/14 nooit in pure vorm, want dan kan B-voeding instabiel worden en eventueel neerslaan.

Waarschuwing:

  • Overbemesten heeft een negatief effect op de natuur, de bodem en de plant
  • Vorstvrij, gesloten en donker bewaren
  • Buiten bereik van kinderen houden

Aanvullende Informatie

Gewicht 5

Klantbeoordelingen

Schrijf je eigen review

U recenseert: APN Multi PK 13/14 5 liter

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Price
Value
Quality

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.